Welcome to Elite Roleplay Forum

Inregistreaza-te acum pentru a beneficia de toate facilitatile!

Sign in to follow this  
Followers 0
Tony

Regulament Server

Regulament De Baza

1.Comportamentul fiecarui jucator trebuie sa fie unul cat mai civilizat.

2.Este strict interzis comercializarea conturilor pe acest server.

3.Este interzis sa abuzati de un bug, acesta trebuie raportat la sectiunea raportare bug.

Regulamentul serverului

DEFINITII

5lonFnU.png

 

Roleplay , prescurtarea acestui termen e RP. Acest termen se intalneste pe serverele cu mod RolePlay. Semnificatia acestui termen reprezinta simularea sau practicarea une-i vieti reale dar in situatia noastra e o viata virtuala. Fiecare om isi poate reprezenta viata reala intr-un oras din Los Santos,cu o functie diferita chiar si o infatisare diferita si calitati diferite.
Deci mai pe scurt acest termen reprezinta simularea unei vieti reale intr-o viata virtuala.

In Character [ IC ] 

 

In Caracter , prescutarea acestui termen e IC . Acest termen reprezinta toate informatiile si actiuniile facute/gasite de noi in joc. Reprezentarea informatiilor sau actiuniilor facute de noi in joc, se foloseste VOICECHAT!
Daca cumva in VOICECHAT se vorbesc informatii Out Of caracter ( OOC ) se formeaza MetaGamming , si in acez caz contrat sunteti non-regulamentari.

Out of Character [ OOC ] 


Out Of caracter , prescurtarea acestui termen e OOC . Acest termen reprezinta toate actiuniile sau informatiile facute in viata REALA si se reprezinta cu ajutorul unor chaturi specifice acestui termen tasta T,discord,skype,teamspeak etc.
In caz ca folositi niste informatii OOC in IC se va forma MetaGamming ca urmare veti fi non-regulamentari.

 

Actiuni sanctionabile:

Death Match [ DM ] 


Death Match , prescutarea acestui termen e DM . Acest termen se intalneste pe toate serverele cu orice mod existent in GTA5. Acest termen reprezinta practicarea unor actiuni non-rp . Adica omorarea unu-i individ de pe server fara motiv.

VLn9hrF.png

 

Power Gaming - Atunci cand nu ii dai voie unui 'player' sa raspunda la Role Play-ul facut de tine,s-au mai pe scurt a face Role Play exagerat ( a face actiuni supraomenesti ). 

SXLeHja.png

MetaGaming-ul - Este folosirea informatiilor tale OOC intri situatie IC,va voi da niste exemple pentru evitarea MetaGaming-ului. 
Sa zicem ca eu merg la dealerul de masini Los Santos,si acolo il vad pe 'Carlito',care are o masina ,eu cautand o masina,mi-a sarit in ochi masina lui 'Carlito' si vreau sa o cumpar,spunandu-i: Salut Carlito!,sunt interesat de masina ta,o vinzi?Ei bine acesta este un mod de actionare Non Role Play deoarece in viata reala,numele oamenilor nu sta deasupra capului lor,deci nu asa actionam intr-un caz de acest gen,ci asa: Buna seara,ma numesc Hara si a-s fi interesat sa cumpar masina dumneavoastra,este de vanzare?Si el raspunzand astfel: Salutare,ma numesc Carlito si da,este de vanzare aceasta masina. 

Vxho3Ed.png


Player Kill , prescurtarea acestui termen e PK . Acest termen se intalneste pe serverele cu mod RolePlay . Acest termen reprezinta resetarea tuturor informatiilor OOC ( Resurselor ) . Mai pe intelesul tuturor este atunci cand esti int-ro mafia sau gang iar regula intrarii in acesta e sa stai pana la moarte in aceasta mafie.Daca incalci aceasta regula atunci seful mafei te va omora si vei uita toate informatile IC petrecute cu mafia/gangul respectiv.

CxWbbW3.png

 

Revenge Kill - Atunci cand un player te-a ucis,te-a omorat in joc,iar tu ai sansa de a veni la el inapoi si de a-l omori inapoi.Practit dupa ce te-a impuscat acel player,tu ai murit,ai fost dus la spital pentru a te face bine,iar memoria ta a fost stearsa,nu iti amintesti nimic ce s-a produs,ce s-a intamplat acum cateva minute. 

IREwMrL.png


Caracter Kill , prescurtarea acestui termen e CK . Acest termen se intalneste pe serverele cu mod RolePlay . Acest termen reprezinta stergerea sau blocarea caracterului unu-i jucator . ca urmare jucatorul va lua totul de la 0. 

YQjz5Ho.png

 

BunnyHop , prescutarea acestui termen e BH . Acest termen se intalneste pe orice mod existent FIVEM.
Practicarea acestei actiuni se face cu ajutorul tastei "SHIFT" in exces. Desigur aceasta actiune este NON-ROLEPLAY deoarece in viata reala nu vezi persoane care sar incontinu fara motiv.

 

 

Sanctiuniile sunt acordate in functie de gravitate cu ajail de la 15 minute pana la 2 ore.

 

La jaf se poate lua maxim 3000$

Nivelul minim de la care poti jefui este 2, la fel si pentru a fi jefuit.

 

 

Staff-ul isi permite sa adauge reguli noi oricand.

 

 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0