Welcome to Elite Roleplay Forum

Inregistreaza-te acum pentru a beneficia de toate facilitatile!

Psychedelic

Members
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Psychedelic

 • Rank
  banat.
 1. Elite Memes

  Haz de necaz Îmi pare rău pentru toți ce au fost deranjați în acea seara.
 2. Bankroll Mafia

  Reprezentați bazele acestei comunități și fără voi nu se poate băieți felicitari! ,, "
 3. Jones OCF

 4. Bankroll Mafia

  Eu zic sa dai credit la topic celui ce chiar a facut aceasta factiune, insa pe alta comunitate, Jeezy.
 5. Samson Community

  RIP.
 6. Jones OCF

  Problem solver.
 7. Jones OCF

  What seemed like a big fail, ended up better than expected.
 8. Bankroll Mafia

  Fiti atentie la ce etnie sunteti ,,daca ma simti''. Nu uitati de unde sunteti cu cele mai smechere masini unii si altii lucreaza pe santier. Nu o luati ca pe hate, doar critica constructiva. Multa bafta!
 9. [Psychedelic] Carter Jones - Asistent

  MODEL APLICATIE FUNCTIA DE ASISTENT: DETALII CONT SERVER: a. Numele contului si al caracterului pe care doresti asistent:Psychedelic, Carter Jones b. Level caracterului pe care doresti asistent:1 c. Numele conturilor detinute pe server:Doar Carter Jones d. Poza /stats de pe caracterul pe care doresti asistent: https://imgur.com/8bCeHc5 INFORMATII PERSONALE: a. Prenume:Bogdan b. Varsta:17 curand 18 c. Orasul in care locuiesti:Piatra Neamt INFORMATII NECESARE: a. Detii cunostinte necesare pentru aceasta functie ? : Sunt capabil sa ofer informatiile necesare playerilor. b. De ce iti doresti aceasta functie de asistent ? (minim 100 de cuvinte):Imi doresc sa devin tester pentru a ajuta cum pot comunitatea, prin cunostiinte si deoarece am prea mult timp liber.Sper ca pe viitor comunitatea sa aiba succes si eu sa fi ajutat niste viitori roleplay aristotle sa isi formeze macar baza in roleplay. Aceasta functie de asistent este o functie foarte importanta si trebuie tratata ca atare.Prin aceasta functie voi avea si eu mai multe de invatat, cat traiesti inveti mereu.Stiu ca fondatorii depun zilnic mult efort sa ajute playerii un exemplu concret la momentul actual este Tony care isi face treaba de fondator si mai face si pe testerul din lipsa actuala a acestora.Incerc sa ma fac de folos comunitatii si cred ca acesta este cel mai bun mod. c. Ce calitati ai pentru aceasta functie de asistent ? : Rabdare, timp liber, cunostiintele necesare. d. Ce defecte ai, care iti pot pune probleme pentru aceasta functie de asistent ? : In anumite perioade ale anului am un program mai incarcat deci rezulta direct activitate scazuta, insa se rezolva toate cumva.
 10. Jones OCF

  Cei ce doresc sa interactioneze cu noi trimiteti un PM la @Psychedelic sau @sevigikidoo!
 11. Jones OCF

 12. Jones OCF

  OOC Nu acceptam nici un fel de trolling sau neseriozitate care poate aduce oricand un dezavantaj factiunii Jones OCF. Exista si alte reguli, dar aceste reguli se baza pe RolePlay, un lucru foarte important pentru toate persoanele care vor sa se alature, acestea sunt In Character si se vor afla pe parcurs, la momentul oportun. Prin orice membru din factiune, aceasta incearca sa isi dea silinta in RolePlay-ul de calitate, un adecvat pentru membrii IC. Cei ce doresc sa se alature factiunii trebuie sa aiba cunostintele necesare de roleplay. Din moment ce ai ales sa faci roleplay alaturi de noi, iti asumi anumite riscuri ( Character Kill ), fie ca esti INSIDER sau OUTSIDER. Unele dintre lucrurile necesare sunt prezentate mai jos: Nu folositi chatul OOC (/b) decat daca va cere un administrator sau alt membru ce face parte din staff. CD ( Character Development) este cel mai important lucru in dezvoltarea si integrarea voastra in factiune. Caracterul vostru trebuie sa continta atat calitati cat si defecte. Nu vrem sa vedem caractere perfecte din punct de vedere fizic, cat si moral. Respectarea reciproca fata de membrii factiunii atat si membrii comunitatii. Folosirea PM-ului catre un membru al factiunii va reduce direct posibilitatea de a va integra in factiune. Asa cum am spus si mai sus, evitam in cea mai mare parte TROLLING-ul si NESERIOZITATEA. Vrem seriozitate maxima fata de membrii factiunii. Ne rezervam dreptul de a ne alege membrii factiunii, orice greseala in factiune este sanctionata, nu luam in calcul fie el insider sau nu. Interactiunea cu factiunea va implica tot timpul riscul vostru propriu ( Character Kill ). Nu folositi chatul OOC sub nici o forma. Daca cineva a gresit de preferat sa pastrezi actiunea In Character, iar la final poti intocmi o reclamatie pe forum. Pentru a fi un membru al factiunii trebuie sa ai o determinare In Character, punem accent pe character development. Evitati in special sa dati mesaje de genul "Unde rolati ca vreau sa vin si eu?". Orice mesaj de genul este luat in calcul si va strica posibilitatea de integrare. Pentru eventualele aprobari pentru postarea in topic-ul factiunii trebuie ceruta aprobarea lui, @Psychedelic, printr-un PM forum.
 13. Jones OCF

  Crima organizata se refera la grupurile transnationale sau locale implicate in diverse activitati criminale, care au ca principal scop beneficiile financiare. Jones Organized Crime Family, este reprezentata de fratii Jones si alti simplii localnici ai Montgomery ce s-au saturat sa munceasca pentru niste salarii de nimic, iar in mirajul bogatiei se arunca in diferite activitati infractionale. Inceputul In urma cu 3 ani, cand Carter isi pierde pentru a 2-a ara locul de munca la varsta de doar 24 de ani, decide ca un simplu job nu ii poate aduce toate avutiile materiale pe care le dorea.Astfel ajunge alaturi de fratele sau Michael sa faca diferite acte precum furt, santaj, etc. pentru a se intretine. Prezent In prezent, acestia au ajuns sa iasa din coditiile precare in care traiau si sa ajunga niste oameni de mijloc.Carter si-a gasit din nou un job platit destul de bine insa acesta nu stie niciodata cand sa se opreasca, astfel continua activitatile ilegale alaturi de fratele sau si alti prieteni pana in momentul actual fara stirea politiei locale.
 14. Hai la vorba!

  Exista chatul forumului de asta lol.