Welcome to Elite Roleplay Forum

Inregistreaza-te acum pentru a beneficia de toate facilitatile!

jeanclau

Members
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About jeanclau

 • Rank
  Member
 1. 21 Blueberry St.

  Kowalski urat ca noaptea mai esti ....SUCCES CU FACTIUNEA!
 2. Jones OCF

 3. Reclamatie-Frent_Samson

  https://imgur.com/kLPP7FH https://imgur.com/pXCBuCv https://imgur.com/fRuGIFi https://imgur.com/cf4KshH https://imgur.com/Vcp2rV4 https://imgur.com/LvAaXEq https://imgur.com/PW8Ogt6 https://imgur.com/YG0jbrz Ai facut acuzatii nefondate: L-ai implicat pe Jony Twers care a stat si sa uitat doar, ne-ai acuzat de MG fara dovezi si referitor la roleplay, ati incercati sa evitati actiunea plecand pur si simplu. Si pe langa asta de ce ai facut car jack?....Ce ai zis ca vom face non-rp si vom fugi dupa tine?... Si bataia, cine a venit in toiu actiuni si a dat cu lopata in cap? Si referitor la bani, exista banca pe server!
 4. Sugestie server

  Ar fii frumos daca ati implementa system de /windows pentru masina..
 5. Samson Community

 6. DETALII CONT SERVER: a. Numele contului si al caracterului pe care doresti asistent:jeanclau/ALexei ZUkov b. Level caracterului pe care doresti asistent:jeanclau c. Numele conturilor detinute pe server:jeanclau d. Poza /stats de pe caracterul pe care doresti asistent: https://imgur.com/waW9LBb INFORMATII PERSONALE: a. Prenume:Claudiu b. Varsta:19 c. Orasul in care locuiesti:Drobeta Turnu Severin INFORMATII NECESARE: a. Detii cunostinte necesare pentru aceasta functie ? :DA! b. De ce iti doresti aceasta functie de asistent ? (minim 100 de cuvinte): In principal pentru o activitate placuta in plus si necesitatea dea a exercita noi experiente. Am experienta in astfel de functie dar prefer sa o demonstrez in practice. Imi place si mult comunitatea, asta find unul dintre motivele principale pentru care fac aceasta aplicatie. Clipele petrecute pe acest server ma facut sa il "iubesc" am descoperit oameni minunati si alti mai putin, dar actiunea a fost continua si plina de suspans. c. Ce calitati ai pentru aceasta functie de asistent ? : Foarte multa atenti, Cinstit, Pregatit pentru momente de stres. d. Ce defecte ai, care iti pot pune probleme pentru aceasta functie de asistent ? : Mila, Uneori sunt prea moale.
 7. Elite Memes

 8. Hai la vorba!

  Eh....doar intrebam si euL))
 9. Hai la vorba!

  .Paul. Prin tarani tampiti sper ca nu te referi la ce cred eu? NU?:)))
 10. Sugestie server.

  Am observat ca pe chat-ul normal raza la care apare e putin cam mare. Propun sa mai micsorati raza pentru a Evita in general confuzia.
 11. Hai la vorba!

  Da, dar m-am gandit ca mai sunt oameni care vor sa vada ce s-a mai discutat....postat.....poate vrea cineva sa mai puna o poza irl etc.......
 12. Hai la vorba!

  Ce atata liniste pe aci.........
 13. Samson Community

  Daca nu dau foc la Red Country facem:)))
 14. Samson Community

  Samson Community este o mica "familie" care traieste la ferma de langa oraselul Montgomery. Ferma a fost fondata in 1978 de doi fosti militari americani lasati la vatra. Ferma se bazeaza in principal pe comercializarea tutunului. Insa acestia interprind si activitati nu tocmai umane. Fiecare membru al fermei prezenta anumite simptome de nebunie, facand acte de cannibalism, violuri, genocide si ce le da in minte. Totusi comunitatea este destul de mica, cam in jur de 20 de persoane . Reguli OOC: • Odata ce te alaturi factiunii, trebuie sa ai un nivel de RP mediu si sa postezi poze cu acesta pe topicul factiunii. • Factiunea pune accent pe character development, ceea ce te ajuta sa progresezi in cadrul factiunii. • Ne rezervam dreptul de a acorda Character Kill atunci cand consideram ca un membru al factiunii a facut ceva care sa ne influenteze. • Factiunea este multi-rasiala, astfel nu va trebuie un caracter special, puteti sa va integrati cu orice rasa.
 15. Bankroll Mafia

  Succes la RP!